03 július 2013

És ezért is én szégyenkezzek????


Nemi betegség a párodtól!!! Miért a megcsalás és mellette a tisztelet vele együtt a védelem teljes hiánya a szexuális kapcsolat során? Miért nem vigyáztok ránk? Legalább ennyi lenne az alap!!

A kapcsolat szexuális örömei néha súlyos fertőzésekhez vezethetnek, melyektől leginkább a nő szenved. Légy felkészült, és ismerd fel a jeleket!
A női szervezet gyakran érzékenyebben reagál a fertőzésekre, mint a férfié. Míg bizonyos nemi betegségek a párodnál nem okoznak tüneteket, te szenvedsz tőlük. Ennek legfőbb veszélye, hogy úgy hiszed, párod egészséges, miközben tőle kapod el a téged kínzó kórt.

Nem nekem kell szégyellnem azt, hogy hazahozott valamit. Nem nekem kell szégyellnem, mert nem védekezett, nem tisztelt annyira, hogy ha félrelép, legalább a testi épségemre figyelt volna. Szégyellje ő magát, hogy a párját nem tiszteli annyira, hogy kiteszi ilyen veszélyeknek főleg a mai világban. De neked kell az orvos elé állni és azt mondani nem tudod talán felfáztál, és vizsgálatokra járnod. Érzed a zsigereidben hogy ez nem ugyanaz nem egy felfázás!!! Ő mint az ártatlan kis bárány ismét kimagyarázza magát. Hívom a barátaim a családom és mesélem nekik is mi történt velem.
Figyeljetek oda a jelekre és higgyetek a testeteknek! Ne hagyjátok, hogy teljesen kiszolgáltatottak legyetek és a végén nektek kelljen a drága orvost megfizetve valami maradandót is magatokkal cipelni az életetek végéig, mert Ő nem figyelt, és nem tisztelt.
Aztán a kúra után kiderül, hogy még sincs minden rendben, hogy valami komolyabb baj is történt odabent és ezt már nem lehet helyrehozni holmi gyógyszeres kezeléssel 1 hét alatt. Kúrálod magad, mindent megteszel, hogy helyre gyere!! Miért, mint kiderül, azért mert valaki felelőtlenül azt tesz a másikkal, bizalmával, szeretetével, odaadásával, testével, amit akar!

Ez a szomorú és ez a szörnyű! És ezért is én szégyenkezzek????
Mintha az a szélhámosság, hazugsághalom, csalás amit tett nem lenne elég!!

Nincsenek megjegyzések: