11 július 2013

Az igazsággal nem tudsz mit kezdeni?!



Mit kezdhetsz az igazsággal?? Tűrd el !!!


Megpróbálhatod megérteni. Logikusan. Elvégre felnőtt emberek vagyunk, biztos van annak is magyarázata, hogy miért alakult így vagy úgy az egész. Miért tetted azt amit??

Az értelme az, hogy végre mindenki felfogja, hogy nem kell tenned semmit az igazságért. Nem kell olyasmiért harcolni, beszélni, függetlenedni, ami ott van. Az igazság olyan, mint a hajgumi, a fél pár zokni, meg a golyóstollak.
Ott van. Szépen lassan napvilágra kerül. Ha nem akarod elhinni, akkor is előbb utóbb utolér!

Ne hazudj,csak nyisd ki a szemed.
Senki nem lehet igazságtalan és süket ha az igazságot zengik.

Például harcolhatsz az igazság ellen, ami sajnos nem működik. Mivel tanú rá amit írtál, sms-eztél és szóban elmondtál valamint 3 bankos, 1 biztosítós, 3 ingatlanos,1 tanár, 1 ügyvéd és pár kedves hölgy valamint a barátok és család.

Hát ez végtelen silány élet lehet, így ha folyamatosan hazudsz magadnak és a külvilágnak.

Ez paradoxon, de így, ebben a formájában, hűen mutatja be megszokásaidat, s azt a mindig elfogadott, eljátszott helyzetet, hogy gyújtózsinór állandóságú életed, nem gyakorolja a felelősséget semmilyen szinten!
 Nem értél rá foglalkozni eddigi vívmányaiddal, eredményeiddel, hiszen „gyorsan élsz”! És felelőtlenül!
S itt van újra a kérdés: Az igazsággal nem tudsz mit kezdeni?!
Én mindvégig képes voltam igaz szeretettre amit egy hazugság sem volt képes hátba döfni, mert én tettel szerettem, nem szavakkal, és ezért fordul meg a világ, nem lesz belőlem se kevesebb se több csak én, aki nem így akar élni. És azt hiszed te, hogy még van időd jobbra de nem, mert valahogy nem látod hogy ez a kulcs a meghibásodott lelkedhez, égesd csak az űrt és keseregj, hogy itt ragadtál de én valahogy többre vágyok, mint egy újabb hazugság, miszerint a vád " most is csak játszottál" de így volt jól, mert legalább megtudhattuk, hogy elszalasztottuk a lehetőséget csak azért mert azt hittük,hogy a sors egy újabb lehetőséget ad arra, hogy jóvá tegyük azt, amit.
Ha tisztelsz minket alapjába véve se szabadott volna elkövetned!

Ez lenne minden, ami eddig életben tartott?? Ez se minden, mert kifogy az út és azon kapod magad, hogy semmid sem maradt. :-)
És már semmi nem lesz benned, mert bármi lehettél volna, csak éppen az nem, aki addig voltál, csak élj, és mutasd meg, hogy a sötétség nem feltétlenül magány, hanem erő, de végül tudnod kell, hogy mikor eljön az idő, velem állsz szemben majd, és én nem leszek jó, hanem csak olyan, aki pontosan tudja, hogy minden fájdalmas és  amit mondok igazságon alapul, nem bújhatsz el előle !



Nincsenek megjegyzések: