03 július 2013

CSALÓ TOLVAJ, SZÉLHÁMOS VIGYÁZZATOK!

CSALÓ TOLVAJ, SZÉLHÁMOS VIGYÁZZATOK!


Szeretném felhívni a figyelmeteket, erre az emberre, aki itt él körülöttünk. Remélem, más nem jár úgy, mint én és a másik fél. Hölgyeim segítsetek, hogy más a csapdájába bele ne essen.
Arra kérlek titeket, tegyétek közzé a történetet, hogy más okuljon belőle és ne dőljön be a szép szavaknak.

Szélhámosok kopasztják meg a neten a gyanútlan szerelemre éhezőket.
Egyre több a csaló ezen a világon és aztán csodálkozunk, hogy miért nem segít egyik bajbajutott a másikon. A mély érzelmeket hazudó szélhámosok komoly kapcsolat ígéretével még komolyabb anyagi vesztesége okozhatnak a magányos szíveknek.

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédjaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

A női lélekre ügyes pszichológiai trükkökkel ható pénzvadászok vadásznak áldozataikra. Megértően meghallgatják az embert, majd váratlan fordulattal hirtelen jött anyagi gondokra hivatkozva odázzák el a személyes találkozót. Feltétlen szeretnének találkozni szívük választottjával, csak legyen olyan drága és töltse fel a telefonját, vagy tankját. Mert átmeneti pénzzavarba került, túl magas költségei miatt. Aztán a nő vakon megbízva segíti. Segíti ő is egy másik is és egy harmadik is a gondjait. Családos egyedül maradt anyukák a célpontja, beilleszkedik, a családba odajár haza aludni, enni és egyéb szolgáltatásokat igénybe venni. Nem átallik elfogadni a segítséget, nyújtani viszont nem nyújt semmit, csak anyagi gondjaira hivatkozva holmi munkákat vállal. Sajnáltatja magát, szeretetre éhesen elfogad zokk szó nélkül, bármi lelkiismeret nélkül mindent. Butának, tehetetlennek, szerencsétlennek teteti néha magát, kirívóan két lélek lakozik benne, ami feltűnően határozott és egy tehetetlennek magát tutyimutyinak tető egyén. Pedig meg tudja ítélni mi a jó!! Ezt még egy 2 éves gyermek is tudja. Neki erre van, szüksége ezért elveszi azt. Nem nézve mit hagy maga után. Fájdalmat, szégyent a családra, a gyerekekre az anyukára. Nem bántana a történet, ha nem a gyerekek és az anyukák jó híréről, szívéről, odaadó mivoltáról és pénzéről lenne szó. És az ilyen ember ne éljen tiszteletben, megbecsülésben, tudja meg mindenki milyen valójában. Ez nem egyszerű szerelmi háromszög, itt gyerekek eltartása mellett egy pióca akaszkodik a nyakba akit holmi együttérzésből és merő jóindulatból segít az ember, aztán persze megszokja hogy ott egy szerencsétlen aki buta gyermeknek teteti magát és hát mi segítünk neki. Segítünk ezzel veszélyeztetve a mai világban keményen megkeresett jövedelmünkből szűkölködünk még jobban és összeszorítjuk a fogunkat e miatt a szélhámos miatt.

Többeknek pénze, segítsége, szeretete, figyelme és vérző szíve bánja. Az ember azt hinné, okos, tanul, művelt nők átlátnak kalandorok kétes szándékain és racionalitásuk folytán képesek arra, amire érzelmei által befolyásolhatóbb embertársaik nem.

Szégyen, amit senki nem mos le róluk.


Nem nekem kell szégyellnem magamat emiatt, Nem én tettem hanem a fenti képen látható személy. Én és a többiek a szenvedő alanyok voltunk, Szólásszabadság ez az amit én kiírtam és közzé tettem. Védjük meg a többieket ettől a bánásmódtól. !

Nincsenek megjegyzések: