27 augusztus 2013

Kérni kell, ha valamit kapni akarunk.

" De inkább törjön össze a szívem, minthogy sose nyíljon ki, és tudom, hogy kérni kell, ha valamit kapni akarunk.

Lehet hogy egyszerűen csak ez maga az élet??Minden egyes ember számára a bolygón? Lehet, hogy ez maga nem is olyasmi , ahová valami sorscsapás után bekerült az ember, hanem egyenesen ebbe született bele, amikor kibújt az anyaméhből? Ha elkezdett verni a szíve, azzal automatikusan felkerült a listára, aztán a többi már csak szókincs kérdése volt: főnevek és igék, amelyek leírták az eseményeket, amelyek megrengették az életét, és kétségbeesésbe taszították, nem mindig hasonlítottak más emberek életére, a véletlenszerű kegyetlenségek, balesetek, rosszindulatú emberek és mocskos cselekedetek, valamint a szívszaggató veszteség minden egyes égető korbácsütésével és csörgő láncával azonban .... lényegében mindig ugyan az volt.
És ez elöl nem volt menekvés...
Az élet alapvető lényege, ahogy most hirtelen rádöbbenünk egyáltalán nem  romantikus, és három szóban össze lehet foglalni: A . Rossz. Megtörténik.
Mégis muszáj  folytatni.Muszáj  a barátaink, családtagjaink, életünk párját a lehető legnagyobb biztonságban tartani. És harcolni, még az után is, hogy legyőztek.

Annyira hiányzol, hogy az már fáj, és nem tudom, hogy találjak vissza hozzád, pedig itt állsz előttem. "J.R. Ward H. Sz.

Nincsenek megjegyzések: